Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas

Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas is een Sportschool gelegen aan Vlaamsegas 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas in Nijmegen

Basic-Fit is een sportschool in Nijmegen die verschillende lidmaatschappen aanbiedt om fit te worden op jouw eigen manier. Met het Comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je trainen in de club of thuis met Virtuele Groepslessen en heb je toegang tot de Basic-Fit app met meer dan 1000 workouts. Het Premium lidmaatschap biedt daarnaast toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen, krijg je 50% korting op Yanga Sports Water en een NXT Level voucher van €20, en kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het All-in lidmaatschap biedt nog meer voordelen, zoals een topkwaliteit Smart Bike bij jou thuis (huur 1 jaar) en exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast biedt Basic-Fit ook verschillende services en faciliteiten, zoals Virtuele Workouts, fysiotherapie, Yanga Sportswater en personal training. Je kunt je lidmaatschap ook aanpassen naar jouw wensen met extra add-ons. Basic-Fit heeft ook ervaren personal trainers en fysiotherapeuten die je kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen. Kortom, Basic-Fit biedt een breed scala aan mogelijkheden om fit te worden en te blijven.

Wil je weten wat Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas

Bezoekers bekeken ook