My HealthClub

My HealthClub is een Sportschool gelegen aan Marie Curiestraat 80 in Nijmegen.

Meer informatie over My HealthClub in Nijmegen

Bij My HealthClub Nijmegen kan je terecht voor verschillende sportactiviteiten. Ze hebben nu ook een nieuwe toevoeging aan hun club, namelijk My PadelClub. Padel is momenteel de populairste sport in Nederland en het is een mix tussen tennis en squash. Daarnaast kan je ook terecht bij My HealthClub Nijmegen voor fitness en wellness. Ze bieden persoonlijk sportadvies aan, afgestemd op jouw doelen. Ook hebben ze een breed aanbod aan groepslessen, waarbij je gericht kan werken aan je persoonlijke doel. Ze hebben ook verschillende lidmaatschapsopties, zoals Flex, Comfort en Voordeel. Daarnaast bieden ze ook wekelijks voedingsadvies op maat aan. Je kan ook een dag gratis sporten bij My HealthClub Nijmegen om het zelf te ervaren.

Wil je weten wat My HealthClub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van My HealthClub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij My HealthClub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je My HealthClub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar My HealthClub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. My HealthClub

Bezoekers bekeken ook