Eastside Performance

Eastside Performance is een Sportschool gelegen aan Van Rosenburgweg 10 in Nijmegen.

Meer informatie over Eastside Performance in Nijmegen

Eastside Performance biedt professionele begeleiding op het gebied van fitness en krachttraining. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, spiermassa wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, zij hebben een persoonlijke benadering voor iedereen. Ze bieden zowel semi-personal training als personal training aan, waarbij de trainingen volledig zijn afgestemd op jouw doelen en behoeften. Daarnaast besteden ze ook aandacht aan voeding en een gezonde levensstijl, omdat dit essentieel is voor het behalen van resultaten op de lange termijn. Eastside Performance staat bekend om hun vernieuwende en uitdagende trainingen en heeft al vele tevreden klanten geholpen bij het bereiken van hun doelen. Ze bieden diverse programma's en workshops aan, waarbij je kunt werken aan je persoonlijke doelstellingen. Kortom, bij Eastside Performance kun je terecht voor professionele begeleiding en effectieve trainingsschema's om een sterk, fit en gezond lichaam te krijgen.

Wil je weten wat Eastside Performance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eastside Performance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eastside Performance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eastside Performance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Eastside Performance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eastside Performance

Bezoekers bekeken ook