Ultrasport fitness health & wellness center

Ultrasport fitness health & wellness center is een Sportschool gelegen aan Rondweg 5 in Nijmegen.

Meer informatie over Ultrasport fitness health & wellness center in Nijmegen

Ultrasport is een sport- en gezondheidscentrum in Nijmegen met een oppervlakte van 1000m2. Ze bieden personal training, begeleiding in de zaal en onbeperkte fitness. De sportschool is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 07:00 uur en in het weekend vanaf 08:00 uur. Ultrasport is bekend van RTL 4 en biedt behandelingen voor het hele lichaam aan, zoals blessureherstel en massages. Daarnaast hebben ze ook zonnebanken. Bij Ultrasport kun je sporten op een trainingsvloer van 1000m2, waarbij er nooit gewacht hoeft te worden op een oefening. Ze bieden ook personal training, speciale lessen en verschillende abonnementen aan voor jeugd, volwassenen en senioren. Ultrasport biedt ook ontharing en verwijdering van vetrolletjes, tatoeages, acne en couperose aan, evenals permanente make-up. Ze streven naar 100% klanttevredenheid en bieden altijd de nieuwste behandelingen aan. Ultrasport is gevestigd in Nijmegen en is bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Ultrasport fitness health & wellness center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ultrasport fitness health & wellness center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ultrasport fitness health & wellness center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ultrasport fitness health & wellness center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Ultrasport fitness health & wellness center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ultrasport fitness health & wellness center

Bezoekers bekeken ook