Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos

Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos is een Sportschool gelegen aan Kerkenbos 1115 in Nijmegen.

Meer informatie over Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos in Nijmegen

Basic-Fit is een sportschool in Nijmegen Kerkenbos die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de club als thuis trainen met Virtuele Groepslessen. Daarnaast biedt Basic-Fit ook een app aan met meer dan 1000 workouts. Er zijn drie soorten lidmaatschappen: comfort, premium en all-in. Bij het premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle clubs in Europa en kun je iemand meenemen om samen te trainen. Ook ontvang je 50% korting op Yanga Sports Water en een €20 NXT Level voucher. Bij het all-in lidmaatschap krijg je een Smart Bike voor thuis en de exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast biedt Basic-Fit ook verschillende services en faciliteiten aan, zoals virtuele workouts, fysiotherapie en Yanga Sportswater. Er zijn ook personal trainers beschikbaar, zoals Dave Spies en Jefta Delfos. Kortom, Basic-Fit biedt diverse mogelijkheden om fit te worden en je lidmaatschap aan te passen naar jouw wensen.

Wil je weten wat Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Nijmegen Kerkenbos

Bezoekers bekeken ook