SportCity

SportCity is een Sportschool gelegen aan Akkerlaan 46 in Nijmegen.

Meer informatie over SportCity in Nijmegen

Bij SportCity Nijmegen ben je altijd welkom, of je nu een sportief doel hebt, op zoek bent naar gezelligheid in een groepsles of gewoon af en toe wilt langskomen. Het team staat altijd voor je klaar en beantwoordt al je vragen. De club biedt gratis parkeergelegenheid, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft voorzieningen zoals airconditioning, gratis douches en gratis koffie. De openingstijden zijn ruim, van maandag tot en met donderdag tot 23:00 uur, op vrijdag tot 22:00 uur en in het weekend tot 16:00 uur. Er worden diverse groepslessen aangeboden, zoals yoga, boksen, BodyPump en BodyBalance. Daarnaast is er een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder personal trainers, virtual spinning, cardio- en krachtapparatuur, kleedkamers, kluisjes en een social corner. Je kunt lid worden van SportCity Nijmegen voor €24,99 per 4 weken. Er zijn ook andere lidmaatschapsopties beschikbaar, zoals SportCity City Plus, waarbij je toegang hebt tot meerdere clubs en 5 keer per maand iemand mee kunt nemen. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van SportCity Nijmegen.

Wil je weten wat SportCity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar SportCity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity

Bezoekers bekeken ook