Zlim Nijmegen

Zlim Nijmegen is een Sportschool gelegen aan Ziekerstraat 27 in Nijmegen.

Meer informatie over Zlim Nijmegen in Nijmegen

Zlim heeft een nieuwe locatie geopend in de binnenstad van Nijmegen. Ze bieden een holistische aanpak waarbij bewegen in een warmtecabine, ontspannen in de ozoncabine en de juiste voedingsbegeleiding en mindset centraal staan. Bij Zlim krijgt elke klant een individueel programma en bereik je meer dan alleen een slanker lichaam, je wordt ook fitter en gezonder en voelt je zelfverzekerder en gelukkiger. Ze bieden ook andere lessen zoals yoga, meditatielessen en power-training. De voedingsbegeleiding is maatwerk en er wordt samengewerkt om een plan op te stellen dat past bij jouw leven en leefstijl. Zlim is er voor elke vrouw die op zoek is naar de balans tussen body, food & mind. Ze bieden een veilige, persoonlijke en effectieve manier om aan je doelen te werken. Zlim helpt vrouwen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een gezonde mindset. Ze bieden ook Yin Yogalessen aan als aanvulling op het Zlim traject. Yin Yoga is een zachte en meditatieve vorm van yoga die zorgt voor ontspanning en het loslaten van stress en spanningen.

Wil je weten wat Zlim Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zlim Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zlim Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zlim Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Zlim Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zlim Nijmegen

Bezoekers bekeken ook