sportschool aikido nijmegen

sportschool aikido nijmegen is een Sportschool gelegen aan Tapirstraat in Nijmegen.

Meer informatie over sportschool aikido nijmegen in Nijmegen

Aikido Kokoro is een aikido-vereniging die is aangesloten bij Judobond Nederland. Ze bieden een beginnerscursus aan voor € 25 voor 5 lessen in september en oktober 2023. Je kunt ook een proefles volgen, maar het is belangrijk om van tevoren contact op te nemen met de leraar. De trainingen vinden plaats in Nijmegen en Gennep op verschillende dagen en tijden. De contributie is € 25 per maand voor één keer per week trainen en € 35 per maand voor twee keer per week of meer trainen. De leraren bij Aikido Kokoro zijn Ferry Joosten, Fred van Kooten en Carolien Trieschnigg. Ze zijn allemaal ervaren en geven les op verschillende dagen. Aikido is een vreedzame krijgskunst uit Japan, ontwikkeld door Morihei Ueshiba. Het wordt gezien als een vorm van zelfverdediging en er wordt veel nadruk gelegd op harmonie, energie en technieken zonder grote spierkracht. Beginners en gevorderden trainen samen en leren van elkaar. Bij Aikido Kokoro staat veiligheid en verantwoord trainen hoog in het vaandel, met protocollen en een vertrouwenspersoon beschikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen.

Wil je weten wat sportschool aikido nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sportschool aikido nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sportschool aikido nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sportschool aikido nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar sportschool aikido nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. sportschool aikido nijmegen

Bezoekers bekeken ook