Weerbaarheidscentrum Perry ubeda

Weerbaarheidscentrum Perry ubeda is een Sportschool gelegen aan ve, Tweede Oude Heselaan 181 in Nijmegen.

Meer informatie over Weerbaarheidscentrum Perry ubeda in Nijmegen

Perry Ubeda is een trotse Nijmegenaar die al op jonge leeftijd begon met kickboksen. Op zijn negende begon hij met trainen en op zijn tiende vocht hij zijn eerste wedstrijd. Sindsdien is hij niet meer te stoppen en heeft hij zich ontwikkeld tot een negenvoudig wereldkampioen in verschillende vormen van kickboksen. Hoewel hij nu geen wedstrijden meer vecht, is kickboksen nog steeds belangrijk in zijn leven. Als zelfstandig ondernemer haalt hij veel voldoening uit het geven van (privé)training aan mensen met verschillende achtergronden. Hij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die wat extra aandacht nodig hebben en werkt nauw samen met gespecialiseerde collega's om structuur in hun dagelijks leven te brengen. Perry's kracht ligt in zijn persoonlijke benadering en hij werkt graag met mensen omdat iedereen uniek is. Hij nodigt geïnteresseerden uit om contact met hem op te nemen om te ontdekken wat hij voor hen kan betekenen.

Wil je weten wat Weerbaarheidscentrum Perry ubeda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Weerbaarheidscentrum Perry ubeda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Weerbaarheidscentrum Perry ubeda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weerbaarheidscentrum Perry ubeda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Weerbaarheidscentrum Perry ubeda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Weerbaarheidscentrum Perry ubeda

Bezoekers bekeken ook