The Gym Society Nijmegen

The Gym Society Nijmegen is een Sportschool gelegen aan Hertogplein 6 in Nijmegen.

Meer informatie over The Gym Society Nijmegen in Nijmegen

The Gym Society is een feel-good boutique gym waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en je net zo comfortabel kunt voelen als thuis. Ze bieden sfeervolle boutique studio's, betrokken Lifestyle Coaches en unieke introducties van 90 dagen. Daarnaast zijn er 45 minuten durende workouts voor alle niveaus, een digitale app en ondersteuning, en all inclusive lidmaatschappen. Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte levensstijl en bij The Gym Society wordt de workout zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Als dit bij jou past, kun je een proefsessie inplannen. Meld je ook aan voor The Gym Society ins & outs om op de hoogte te blijven en meer informatie te ontvangen over hun unieke concept.

Wil je weten wat The Gym Society Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Gym Society Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Gym Society Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Gym Society Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar The Gym Society Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Gym Society Nijmegen

Bezoekers bekeken ook