Streetwise Nijmegen

Streetwise Nijmegen is een Marketingconsultant gelegen aan Kerkenbos in Nijmegen.

Meer informatie over Streetwise Nijmegen in Nijmegen

Onze medewerkers beoordelen ons met een 9.8 en wij creëren kansen voor iedereen die durft. Bij Streetwise bieden we een bijbaan waarin je groeit, wordt uitgedaagd en plezier een 'must' is. We geven zekerheid van groei, bieden een goed salaris en flexibele werktijden. Daarnaast kun je genieten met leeftijdsgenoten. Streetwise is dé plek voor mensen die durven. We staan voor plezier, groei en respect. We geloven erin dat we écht iets te bieden hebben en kansen creëren voor iedereen die durft. Onze locaties zijn in Deventer, Enschede, Groningen, Nijmegen en Utrecht. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging na je eerste leidinggevende ervaring, bieden wij verschillende vacatures aan, zoals fondswerver, open sollicitatie en ambassadeur voor ziekenhuisfonds. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat Streetwise Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streetwise Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streetwise Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streetwise Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Streetwise Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streetwise Nijmegen

Bezoekers bekeken ook