Yeps

Yeps is een Marketingconsultant gelegen aan Kerkenbos 1015 l in Nijmegen.

Meer informatie over Yeps in Nijmegen

Wij zijn een creatief marketing- en communicatiebureau dat nauw samenwerkt met klanten om een totaaloplossing te bieden die is afgestemd op de ambitie en doelen van de organisatie. Van strategie tot ontwikkeling, realisatie en optimalisatie, wij hebben alle disciplines in huis om van jouw organisatie een merk te maken waar de doelgroep niet omheen kan. We beginnen met het verdiepen in jouw organisatie, identiteit, doelgroep, concurrentie en doelen. Vervolgens bepalen we de tactiek en de mix van merkuitingen die we gaan inzetten. Daarna gaan we aan de slag met het realiseren van inspirerende content, strakke ontwerpen en gelikte online marketing om jouw ambitie tot een succesverhaal te maken. En we meten de behaalde resultaten om te blijven optimaliseren en verbeteren. Onze disciplines omvatten onder andere marketingstrategie, online marketing, design en contentcreatie. We hebben al verschillende klanten geholpen, zoals Eureka, Cbt, Qolor en Consis Academie. Als je op zoek bent naar een gedreven en professioneel marketingbureau dat weet wat het wil, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Durf jij de uitdaging aan? Neem contact met ons op!

Wil je weten wat Yeps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yeps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yeps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yeps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Yeps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yeps

Bezoekers bekeken ook