Team F

Team F is een Marketingconsultant gelegen aan Cargadoorweg 31 in Nijmegen.

Meer informatie over Team F in Nijmegen

Het flexibele marketingteam, genaamd Team F, is een team dat zich richt op het opbouwen van een flexibel team rondom ondernemers. Ze bepalen eerst de behoeften van de ondernemer en stellen vervolgens een team samen. Het team bestaat uit onder andere Hugo Swelsen, Fleur Soomers, Fleur Joosten, Romano Bakker, Merel van Houten, Marc Slagter, Femke Van Der Wal en Edgar Walterbos. Ze beweren het leukste team van Nederland te zijn en je kunt jouw team inzetten wanneer en waarvoor je maar wilt. Je kunt contact opnemen met Team F door het invullen van een formulier op hun website.

Wil je weten wat Team F verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Team F of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Team F? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team F het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Team F reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Team F

Bezoekers bekeken ook