Studentenkerk

Studentenkerk is een Kerk gelegen aan Erasmuslaan 9a in Nijmegen.

Meer informatie over Studentenkerk in Nijmegen

De Studentenkerk is een plek waar studenten van alle achtergronden welkom zijn. Naast religieuze activiteiten biedt de kerk ook niet-religieuze activiteiten aan. Het is een ontmoetingsplek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en gesprekken kunnen voeren. De pastores zijn regelmatig aanwezig en bereikbaar via hun mailadressen. De Studentenkerk organiseert ook verschillende activiteiten, zoals Global Night op 16 november. De openingstijden van de kerk zijn van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of langskomen tijdens de openingstijden.

Wil je weten wat Studentenkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studentenkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studentenkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studentenkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Studentenkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studentenkerk

Bezoekers bekeken ook