Klooster Brakkenstein

Klooster Brakkenstein is een Kerk gelegen aan Heyendaalseweg 300 in Nijmegen.

Meer informatie over Klooster Brakkenstein in Nijmegen

In het Contactblad van de Sacramentskerk in Brakkenstein worden de komende activiteiten en gebedsintenties besproken. Op zondag 29 oktober zijn er twee diensten, Allerheiligen om 10:00 uur en Allerzielen om 15:00 uur, geleid door respectievelijk Pater Fons en Pater Aloys. Op zondag 22 oktober is er een dienst om 10:00 uur, de 29e zondag door het jaar, geleid door Pater Aloys. Verder wordt er aandacht besteed aan de gedachtenis van de heilige Gerardus Majella op 16 oktober en worden er gebedsintenties genoemd voor overledenen. Ook wordt er een preek van de week besproken. Het Contactblad is te downloaden via een link op de website van de Sacramentskerk.

Wil je weten wat Klooster Brakkenstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klooster Brakkenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klooster Brakkenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klooster Brakkenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Klooster Brakkenstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klooster Brakkenstein

Bezoekers bekeken ook