De Deur

De Deur is een Kerk gelegen aan Einsteinstraat 122 in Nijmegen.

Meer informatie over De Deur in Nijmegen

Evangeliegemeente De Deur Nijmegen is een actieve en enthousiaste kerk in Nijmegen waar mensen met verschillende achtergronden zich thuis kunnen voelen. Ze hebben wekelijkse diensten op zondagochtend, zondagavond en woensdagavond, die voor iedereen toegankelijk zijn. Tijdens de diensten zijn er vertalingen beschikbaar in het Engels, Spaans, Farsi en Pools. Voor kinderen is er oppas voor kinderen tot 2 jaar en zondagschool voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De locatie is goed toegankelijk voor mindervaliden en er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Daarnaast is er de mogelijkheid om Jezus te ontmoeten tijdens One80 op zaterdagavond, met live muziek, drama en films. Bezoekers kunnen contact opnemen met de kerk via de opgegeven contactgegevens.

Wil je weten wat De Deur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Deur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Deur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Deur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Deur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Deur

Bezoekers bekeken ook