Bethel Fellowship

Bethel Fellowship is een Kerk gelegen aan Fanfarestraat 57 in Nijmegen.

Meer informatie over Bethel Fellowship in Nijmegen

Pinkstergemeente Bethel Nijmegen is een gemeente in Nijmegen die deel uitmaakt van Bethel Fellowship Nederland. Ze nodigen mensen uit om hun samenkomsten bij te wonen en hun geloof te ervaren. De gemeente is aangesloten bij verschillende kerkgenootschappen, zowel nationaal als internationaal. Hun visie is om regelmatig samen te komen, de Schepper te eren en Gods Woord te bestuderen. Ze geloven dat Jezus' offer vrede tussen God en mensen heeft gebracht en willen dit evangelie verkondigen en nieuwe gemeenten vormen. Hun doelen zijn onder andere bijbelgericht bezig zijn, praktijkgericht bezig zijn, toewijding, saamhorigheid, houden van de naaste, aanbidding, levensverandering, onderwijs en mobilisatie. Ze komen samen in de Goede Herderkerk in Nijmegen en hebben ook andere gemeentelijke activiteiten. Het logo van de gemeente heeft ook een speciale betekenis.

Wil je weten wat Bethel Fellowship verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethel Fellowship of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethel Fellowship? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethel Fellowship het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bethel Fellowship reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethel Fellowship

Bezoekers bekeken ook