Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen

Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen is een Kerk gelegen aan Van Oldenbarneveltstraat 10 in Nijmegen.

Meer informatie over Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen in Nijmegen

In tijden van moeilijkheden, werd deze persoon door God gekozen en verheerlijkte hij God met zijn heiligheid en liefde. Zijn nederigheid toonde Gods majesteit en zijn eenvoud en bescheidenheid toonde Gods kracht. Deze heilige patriarch en belijder, genaamd Tichon, bidt tot Christus God om het Russische land en zijn kudde te redden. Er zijn diensten op elke tweede en vierde zondag van de maand in de "Byzantijnse kapel" op Dobbelmannweg 3 in Nijmegen, bereikbaar met buslijn 4 vanaf het Centraal Station. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Gemmekeweg 13, 2104 TM Heemstede.

Wil je weten wat Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Orthodox Kerkgebouw Nijmegen

Bezoekers bekeken ook