Hanzekerk Nijmegen

Hanzekerk Nijmegen is een Kerk gelegen aan Heyendaalseweg 239 in Nijmegen.

Meer informatie over Hanzekerk Nijmegen in Nijmegen

De Hanzekerk in Nijmegen is een plek waar mensen zich thuis voelen en waar diepgang en toegankelijkheid hand in hand gaan. De kerk gelooft dat de lokale kerk de hoop is voor deze wereld en dat mensen hier Jezus kunnen ontmoeten en leren om een discipel te zijn. Ze organiseren regelmatig samenkomsten en bieden ook een Premarriage Course aan. Je kunt de Hanzekerk volgen op Instagram en voor meer informatie kun je contact opnemen via info@hanzekerk.nl. De samenkomsten vinden plaats op Heyendaalseweg 239 in Nijmegen.

Wil je weten wat Hanzekerk Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hanzekerk Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hanzekerk Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hanzekerk Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Hanzekerk Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hanzekerk Nijmegen

Bezoekers bekeken ook