Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen

Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen is een Kerk gelegen aan Professor Regoutstraat 23 in Nijmegen.

Meer informatie over Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen in Nijmegen

Van harte welkom bij de Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Nijmegen e.o., ook wel bekend als de DoRe Gemeente Nijmegen. Deze gemeente streeft ernaar om een vrijzinnig christelijke, ondogmatische en open gemeenschap te zijn waar mensen zich thuis kunnen voelen en geaccepteerd worden zoals ze zijn. In deze gemeente staat het ervaren en zichtbaar maken van verbondenheid met de Eeuwige en elkaar centraal. Er is veel ruimte voor eigen geloofsopvattingen en twijfels, en er wordt samen gezocht naar antwoorden die niet altijd makkelijk te vinden zijn. Kortom, het is een plek waar mensen tot rust kunnen komen en kunnen nadenken over levensvragen. Het kerkgebouw bevindt zich aan de Professor Regoutstraat 23 in Nijmegen.

Wil je weten wat Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde-Remonstrantse gemeente Nijmegen

Bezoekers bekeken ook