OLV Lourdeskerk

OLV Lourdeskerk is een Kerk gelegen aan Hatertseweg 113 in Nijmegen.

Meer informatie over OLV Lourdeskerk in Nijmegen

Onze parochie Heilige Drie-Eenheid bestaat uit zes kerkgebouwen met bijbehorende gemeenschappen. We streven naar eenheid in verscheidenheid en vormen samen één gemeenschap in naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Op onze website vind je informatie over de verschillende kerken, activiteiten, gebeden en onze toekomstvisie. Daarnaast kun je deelnemen aan diverse activiteiten zoals catechese avonden, rouwverwerking en gespreksgroepen. Komende evenementen zijn onder andere een vredeswake en het zegenen van graven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons parochiesecretariaat.

Wil je weten wat OLV Lourdeskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OLV Lourdeskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OLV Lourdeskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OLV Lourdeskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar OLV Lourdeskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OLV Lourdeskerk

Bezoekers bekeken ook