Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen)

Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen) is een Kerk gelegen aan De Gildekamp 60 in Nijmegen.

Meer informatie over Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen) in Nijmegen

De Kerk van de Nazarener in Nijmegen is een plek waar iedereen, ongeacht persoonlijke achtergrond, welkom is. De kerk maakt gebruik van twee locaties voor haar activiteiten: het eigen kerkgebouw aan de Gildekamp en de Lutherse Kerk aan de Prins Hendrikstraat. Onlangs heeft de kerk haar 40-jarig jubileum gevierd, waarbij er festiviteiten waren in de vorm van een markt, een feest in de Lutherse kerk en een feestelijke ochtenddienst. De gemeente heeft genoten van deze bijzondere gelegenheid en wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van het jubileum. Er is ook een agenda beschikbaar waarop alle activiteiten te vinden zijn, en er is de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ten slotte worden er ook giften geaccepteerd voor de kerk en het Nederlands Missie Instituut (NMI), waarbij de bankrekeningnummers worden vermeld.

Wil je weten wat Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerk van de Nazarener Nijmegen (KvdN Nijmegen)

Bezoekers bekeken ook