Lutherse kerk

Lutherse kerk is een Kerk gelegen aan Prins Hendrikstraat 79 in Nijmegen.

Meer informatie over Lutherse kerk in Nijmegen

De Lutherse Gemeente Zuid-Nederland is een samenvoeging van vijf lutherse gemeenten in het zuiden van Nederland: Eindhoven, Nijmegen, Heusden, Zuid-Limburg en Bergen op Zoom. Deze gemeente behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en staat in de lutherse traditie. Ze organiseren regelmatig diensten en hebben een kerkblad genaamd "Lutherroos". Het kerkblad wordt zeven keer per jaar uitgebracht en bevat alle actuele informatie over de gemeente. Je kunt de laatste editie van het kerkblad vinden op hun website, samen met een lijst van geplande diensten en nieuwsbrieven van het afgelopen jaar. Als je de papieren versie van het kerkblad wilt ontvangen, kun je een e-mail sturen naar het opgegeven adres. Daarnaast kun je je ook abonneren op hun nieuwsbrief via de mailinglijst op hun website. Ze bieden ook de mogelijkheid om diensten terug te kijken via hun YouTube-kanaal en hebben foto's van een buitendag in 2022 op hun website staan. Verder hebben ze op landelijke televisie aandacht gekregen en is er informatie over het doen van een gift aan de gemeente. De gemeente heeft ook een ANBI-verklaring en organiseert vieringen in verschillende lutherse kerken in Zuid-Nederland, waaronder Eindhoven, Heusden, Nijmegen, Heerlen en Bergen op Zoom.

Wil je weten wat Lutherse kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lutherse kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lutherse kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lutherse kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lutherse kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lutherse kerk

Bezoekers bekeken ook