Vanetie Fotografie

Vanetie Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Weijbroekweg 8 in Nijmegen.

Meer informatie over Vanetie Fotografie in Nijmegen

Na de zomer organiseert FotoWandeling Nijmegen weer fotowandelingen in en rondom Nijmegen. De wandelingen bieden de mogelijkheid om de mooie stad en de natuurlijke omgeving te ontdekken. De natuurgebieden rondom Nijmegen, zoals de Hatertse en Overasseltse Vennen en de Stadswaard, zijn uniek en bieden prachtige fotomogelijkheden. De fotowandelingen zijn als een workshop, waarbij de deelnemers basistechnieken leren en tips en trucs delen. De fotowandelingen zijn betaalbaar en kosten €29 per persoon. Er zijn verschillende data gepland voor de fotowandelingen. Daarnaast is Henk Vanetie, de organisator van de fotowandelingen, ook een prijswinnende fotograaf. Zijn foto "Stilleven in de Groenlanden" heeft de fotowedstrijd van Gelderland gewonnen.

Wil je weten wat Vanetie Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vanetie Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vanetie Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vanetie Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Vanetie Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vanetie Fotografie

Bezoekers bekeken ook