Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen

Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen is een Parkeergarage gelegen aan Stationsplein 29 in Nijmegen.

Meer informatie over Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen in Nijmegen

Bij Mercure Hotel Nijmegen Centre kun je parkeren zonder vergunning. Het parkeerterrein bevindt zich links naast het hotel en je opent de slagboom met de Vicky app. Het hotel is centraal gelegen en goed bereikbaar naast Centraal Station Nijmegen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar vanuit het hotel. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats naast het hotel en hier is ook de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden. Via de Vicky app kun je jouw parkeerplek vinden en boeken, en Vicky biedt ook navigatie en lokale tips aan. Download nu de Vicky app en parkeer gemakkelijk bij Mercure Hotel Nijmegen Centre.

Wil je weten wat Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vicky parkeren Hotel Mercure Nijmegen

Bezoekers bekeken ook