Parkeergarage Radboudumc

Parkeergarage Radboudumc is een Parkeergarage gelegen aan Geert Grooteplein Zuid 30 in Nijmegen.

Meer informatie over Parkeergarage Radboudumc in Nijmegen

Het Radboudumc in Nijmegen is goed bereikbaar en heeft meerdere ingangen. De hoofdingang bevindt zich op Geert Grooteplein Zuid 10. Het ziekenhuis is 24 uur per dag geopend en er is een parkeergarage waar u uw auto kunt parkeren. Bij de ingang van de garage kunt u een kaartje nemen en contant of met pin betalen. Daarnaast zijn er ook andere ingangen, zoals de ingang voor Tandheelkunde op Philips van Leydenlaan 25, de Spoedeisende Hulp op Geert Grooteplein 22 en de ingang voor Dialyse op René Descartesdreef 7. Het Radboudumc biedt een routebeschrijving voor elke ingang, zodat u gemakkelijk de weg kunt vinden.

Wil je weten wat Parkeergarage Radboudumc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkeergarage Radboudumc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkeergarage Radboudumc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkeergarage Radboudumc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Parkeergarage Radboudumc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkeergarage Radboudumc

Bezoekers bekeken ook