Parkeergarage Kelfkensbos

Parkeergarage Kelfkensbos is een Parkeergarage gelegen aan Kelfkensbos in Nijmegen.

Meer informatie over Parkeergarage Kelfkensbos in Nijmegen

Er zijn 6 parkeergarages in en rond het centrum van Nijmegen. Langs de route naar het centrum staan borden die aangeven hoeveel vrije plaatsen er zijn in de parkeergarages. Het is niet toegestaan om met een motor of aanhangwagen de parkeergarage in te gaan. De kosten voor het parkeren zijn in alle garages hetzelfde, maar 's avonds is het goedkoper. Op de kaart hieronder staan de gemeentelijke parkeerterreinen aangegeven. Om meer informatie te krijgen over de parkeergarages, parkeerterreinen en P+R kunt u de kaartviewer bekijken. Als u contact wilt opnemen met de gemeente, kunt u bellen naar 14 024 tijdens werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur, of een e-mail sturen naar gemeente@nijmegen.nl. Daarnaast kunt u op Into Nijmegen informatie vinden over wat er te doen is in Nijmegen, hotspots, een uitagenda en verhalen uit de stad. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuws van de gemeente Nijmegen, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die wekelijks op woensdag in uw mailbox wordt bezorgd. Ook kunt u de gemeente Nijmegen volgen op sociale media.

Wil je weten wat Parkeergarage Kelfkensbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkeergarage Kelfkensbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkeergarage Kelfkensbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkeergarage Kelfkensbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Parkeergarage Kelfkensbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkeergarage Kelfkensbos

Bezoekers bekeken ook