Auto Berlina

Auto Berlina is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Gorterplaats 21 in Nijmegen.

Meer informatie over Auto Berlina in Nijmegen

Auto Berlina is een autobedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en ze zijn gespecialiseerd in Alfa Romeo. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Ze hebben een breed aanbod aan occasions en als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen. Daarnaast bieden ze ook verschillende services aan, zoals een grote- en kleine beurt, APK, motor revisie, versnellingsbak revisie en airco service. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 14:00. Je kunt hen vinden op Gorterplaats 21, 6531 HZ in Nijmegen.

Wil je weten wat Auto Berlina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Berlina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Berlina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Berlina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Auto Berlina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Berlina

Bezoekers bekeken ook