Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen

Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Van Rosenburgweg 102 in Nijmegen.

Meer informatie over Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen in Nijmegen

KwikFit is een autobedrijf dat bekend staat om zijn goede klantenservice en hoge klanttevredenheid, met een gemiddelde beoordeling van 8,8. Ze hebben monteurs die zijn opgeleid voor alle automerken en bieden ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Op dit moment hebben ze een bandenactie met kortingen tot 25%, maar het is de laatste dag van deze actie. Het filiaal in Nijmegen biedt verschillende services, zoals APK-keuringen, autobanden en auto-onderhoud. Klanten zijn erg tevreden over de communicatie en vriendelijkheid van het personeel. Ze waarderen ook de snelle service en het meedenken met de klant. Er wordt zelfs positief gereageerd op het feit dat er personeel uit Oekraïne werkt, omdat ze ook Engels spreken. Al met al lijkt KwikFit een goede keuze te zijn voor autobezitters in Nijmegen.

Wil je weten wat Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Autoservice KwikFit Nijmegen - Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice KwikFit Nijmegen – Wijchen

Bezoekers bekeken ook