Autoservice De Betuwe

Autoservice De Betuwe is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Koopmansweg 3 in Nijmegen.

Meer informatie over Autoservice De Betuwe in Nijmegen

Autoservice De Betuwe is een klein dynamisch bedrijf waar de klant centraal staat. Ze bieden lage tarieven voor APK-keuringen, onderhoud en reparaties en doen altijd een prijsopgave voorafgaand aan de reparatie. Het bedrijf beschikt over moderne uitleesapparatuur en voert reparaties uit aan alle merken auto's. Ze kunnen ook schadetaxaties verrichten en leveren onderdelen zoals uitlaatsystemen, koppelingen, banden, remmen en nog veel meer. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur. Klanten kunnen altijd bellen als ze buiten deze tijden langs willen komen.

Wil je weten wat Autoservice De Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice De Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice De Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice De Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Autoservice De Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice De Betuwe

Bezoekers bekeken ook