Barber Plein - Barbershop Plein

Barber Plein - Barbershop Plein is een Barbier gelegen aan Bloemerstraat 106 in Nijmegen.

Meer informatie over Barber Plein - Barbershop Plein in Nijmegen

Bij Barber Plein, een herenkapper in Nijmegen, ben je altijd welkom om langs te komen of een afspraak te maken. Ze zijn gevestigd aan de Bloemerstraat in het centrum van Nijmegen en streven naar kwaliteit zonder hoge tarieven. Op hun sociale media kanalen kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Je kunt ze ook telefonisch bereiken op 024-7502908. Daarnaast kun je de openingstijden vinden op hun website. De tarieven voor knippen beginnen bij €22,00 en er zijn ook behandelingen beschikbaar voor haar, baard, kinderen en modelleren. Het bedrijf is geregistreerd bij de KvK onder nummer 72825472 en heeft het BTW-nummer NL002513975B33.

Wil je weten wat Barber Plein - Barbershop Plein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barber Plein - Barbershop Plein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barber Plein - Barbershop Plein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barber Plein - Barbershop Plein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Barber Plein - Barbershop Plein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barber Plein – Barbershop Plein

Bezoekers bekeken ook