Barbershop Noviomagus

Barbershop Noviomagus is een Barbier gelegen aan Plein 1944 17 in Nijmegen.

Meer informatie over Barbershop Noviomagus in Nijmegen

Bij Barbershop Noviomagus in Nijmegen ben je aan het juiste adres voor een betaalbare herenkapper of barbier. Ze bieden verschillende opties, zoals knippen en baardverzorging. Bij het knippen wordt het haar gewassen en in model gebracht met pomade, wax of andere haarproducten, terwijl je geniet van een biertje of kop koffie. Er geldt een minimale leeftijd van 10 jaar en een maximale leeftijd van 14 jaar. Voor de baard bieden ze het totaalpakket: vormen, trimmen, contouren en een scheerbeurt met klapmes, scheerschuim en een warme handdoek. Daarnaast bieden ze ook andere diensten, zoals het strak maken van wenkbrauwen en ontharing van neus en/of oren met hete wax. De barbershop is ontstaan uit passie en wilskracht en de barbiers genieten van het sociale contact met mensen. Ze zien zichzelf niet alleen als kapper, maar soms ook als vriend of toevluchtsoord. Je kunt binnenlopen met of zonder afspraak.

Wil je weten wat Barbershop Noviomagus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Noviomagus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Noviomagus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Noviomagus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Barbershop Noviomagus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Noviomagus

Bezoekers bekeken ook