The Barberstation

The Barberstation is een Barbier gelegen aan Stationsplein 6F in Nijmegen.

Meer informatie over The Barberstation in Nijmegen

The Barberstation is een bekroonde old school barbershop in Nederland, waar mannen worden geknipt en geschoren op de juiste manier. Ze bieden tijdloze kapsels met traditioneel vakmanschap. De barbershop werd opgericht in 2013 en was een van de eerste in Nederland die het ambacht van de herenkapper/barbier nieuw leven inblies. Met authentiek meubilair, nostalgie en een gezellige sfeer voelt het als je favoriete kroeg, compleet met goede muziek en lekkere koffie of een biertje. The Barberstation werkt zowel met als zonder afspraak en als je twee keer niet komt opdagen zonder bericht, kun je geen online reservering meer maken. Ze hebben verschillende vestigingen in Nederland, waaronder in Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht en Uden. Daarnaast heeft The Barberstation een eigen productlijn genaamd "Barberstation Grooming for Men", die haarverzorgings- en stylingproducten voor mannen biedt. Deze producten zijn te koop in de winkels en in de webshop.

Wil je weten wat The Barberstation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Barberstation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Barberstation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Barberstation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar The Barberstation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Barberstation

Bezoekers bekeken ook