Basmati Indiaas Restaurant

Basmati Indiaas Restaurant is een Restaurant gelegen aan Van Welderenstraat 105 in Nijmegen.

Meer informatie over Basmati Indiaas Restaurant in Nijmegen

Basmati is een Indiaas restaurant in het hart van Nijmegen, dat een mix van moderne en traditionele Indiase sferen uitstraalt. Het kleurrijke interieur en de ruime opstelling van de tafels creëren een gezellige en trendy sfeer. De prachtige bar biedt een breed scala aan speciale drankjes, waaronder Indiase wijnen, bieren, cocktails en frisdranken. Het restaurant serveert authentieke en smaakvolle gerechten uit de traditionele Indiase keuken, gemaakt met de beste producten en kruiden. Het menu biedt opties voor vleeseters, visliefhebbers, vegetariërs en mensen met speciale dieetwensen zoals gluten- en halalopties. Basmati biedt ook afhaal- en bezorgdiensten, evenals catering. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 16.30 uur tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Basmati Indiaas Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basmati Indiaas Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basmati Indiaas Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basmati Indiaas Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Basmati Indiaas Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basmati Indiaas Restaurant

Bezoekers bekeken ook