Restaurant Groenewoud

Restaurant Groenewoud is een Restaurant gelegen aan Groesbeekseweg 227 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Groenewoud in Nijmegen

Bij Restaurant Groenewoud in Nijmegen kun je genieten van heerlijk eten en goede wijn. Je kunt een tafel reserveren via de website of telefonisch. Het restaurant is gevestigd aan de Groesbeekseweg 227 en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Het telefoonnummer is 024-3224969. Voor meer informatie kun je contact opnemen via mail@restaurantgroenewoud.nl. Het restaurant is ook geopend tijdens Kerst en biedt een speciaal Kerstmenu aan. Het team van Groenewoud verwelkomt je graag voor lunch en diner.

Wil je weten wat Restaurant Groenewoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Groenewoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Groenewoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Groenewoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Groenewoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Groenewoud

Bezoekers bekeken ook