Flow

Flow is een Restaurant gelegen aan Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen.

Meer informatie over Flow in Nijmegen

In het restaurant Flow op de begane grond kun je genieten van ontbijt, lunch, diner of buffet. Ze serveren culinaire à la carte gerechten en in het weekend luxe internationale buffetten. Op vrijdag- en zaterdagavond is er een 'Flavours of the World' dinerbuffet met specialiteiten uit verschillende keukens. Het restaurant houdt rekening met allergieën en biedt alternatieven voor veganisten, mensen met lactose-intolerantie, coeliakie en zoutarm dieet. Chefkok Jacco Beck is ook een voedingsdeskundige en kan altijd een passende oplossing vinden voor dieetwensen. Het ontbijt is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 10.30 uur en in het weekend van 08.00 tot 11.00 uur. Het diner à la carte is dagelijks beschikbaar van 18.00 tot 22.00 uur en het dinerbuffet 'Flavours of the World' is alleen op vrijdag en zaterdag beschikbaar.

Wil je weten wat Flow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Flow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flow

Bezoekers bekeken ook