Restaurant de Stadstuyn

Restaurant de Stadstuyn is een Restaurant gelegen aan Graafseweg 32 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant de Stadstuyn in Nijmegen

Restaurant De Stadstuyn is een bekend en geliefd restaurant in Nijmegen, dat heerlijke gerechten met een Franse twist serveert. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur. Ze werken met streekproducten en stellen vier tot zes keer per jaar een nieuw menu samen. Chef-kok Johnny Bosveld heet zowel individuele gasten als groepen van harte welkom om te komen genieten van zijn heerlijke gerechten. Het restaurant is gevestigd aan de Graafseweg 32-34 in Nijmegen en is te bereiken via telefoon en e-mail. Daarnaast hebben ze diverse vacatures, waaronder een kok, assistent manager, bedieningsmedewerkers, afwassers en een leerling gastvrouw/heer. Als je interesse hebt, kun je de vacatures bekijken op hun website.

Wil je weten wat Restaurant de Stadstuyn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Stadstuyn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Stadstuyn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Stadstuyn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant de Stadstuyn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Stadstuyn

Bezoekers bekeken ook