Lodewijk

Lodewijk is een Restaurant gelegen aan Berg en Dalseweg 48A in Nijmegen.

Meer informatie over Lodewijk in Nijmegen

Lodewijk is een restaurant in Nijmegen-Oost waar je kunt genieten van zowel lunch als diner in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 12.00 uur tot 15.00 uur voor de lunch en vanaf 17.00 uur voor het diner. Reserveren is helaas niet mogelijk, maar je kunt wel alvast genieten van een hapje en drankje terwijl je wacht op een tafel. Tijdens de zomermaanden kun je heerlijk genieten van de zon en de gezellige sfeer op het terras. Bij Lodewijk kun je kiezen uit een wekelijks wisselende menukaart, die handgeschreven is op de spiegelmuur. Het personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte wijn bij je maaltijd. Het restaurant biedt ook verschillende salades, broodjes en warme gerechten aan. Kortom, bij Lodewijk kun je genieten van heerlijke gerechten en uitstekende service.

Wil je weten wat Lodewijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lodewijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lodewijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lodewijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lodewijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lodewijk

Bezoekers bekeken ook