Ziyafet Restaurant

Ziyafet Restaurant is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 74 in Nijmegen.

Meer informatie over Ziyafet Restaurant in Nijmegen

Ziyafet Restaurant in Nijmegen is een plek waar je kunt genieten van heerlijke mediterrane gerechten. Het restaurant is 100% halal en biedt een prachtige locatie aan de Molenstraat. Het is de ideale plek om samen met vrienden en familie een geweldige tijd door te brengen. De gerechten worden dagelijks vers bereid en de sfeer is gezellig en traditioneel. Hoewel reserveren niet verplicht is, wordt het wel aangeraden. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website en de openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 15:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Ziyafet Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ziyafet Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ziyafet Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ziyafet Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Ziyafet Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ziyafet Restaurant

Bezoekers bekeken ook