GLASWERK Nijmegen

GLASWERK Nijmegen is een Restaurant gelegen aan Hobbemastraat 2 in Nijmegen.

Meer informatie over GLASWERK Nijmegen in Nijmegen

Bij GLASWERK kun je altijd gezellig aanschuiven voor lekker eten en drinken. Ze zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur en bieden lunch, borrel en diner aan. Reserveren kan via de website, maar je kunt ook spontaan langskomen en een plekje bemachtigen aan de eetbar of op het terras. Daarnaast is GLASWERK op zoek naar nieuw personeel dat van aanpakken weet en van gezelligheid houdt. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@glaswerk-nijmegen.nl. Tot snel bij GLASWERK!

Wil je weten wat GLASWERK Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GLASWERK Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GLASWERK Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GLASWERK Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar GLASWERK Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GLASWERK Nijmegen

Bezoekers bekeken ook