Lokaal de Ruyter

Lokaal de Ruyter is een Restaurant gelegen aan De Ruyterstraat 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Lokaal de Ruyter in Nijmegen

Bij Lokaal De Ruyter kun je genieten van een mooie selectie wijnen per glas en verrassende wijnen per fles. Daarnaast is er een ruime keuze aan bieren, met 12 taps waarvan 7 wisseltaps en ook een aantal bieren op fles. Het eten is smaakvol, vers, verrassend en wisselend. Het restaurant is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, met verschillende openingstijden. Op maandag is het restaurant gesloten. Je kunt Lokaal De Ruyter vinden op De Ruyterstraat 2 in Nijmegen. Het telefoonnummer is 024-845 36 94 en het e-mailadres is info@lokaalderuyter.nl.

Wil je weten wat Lokaal de Ruyter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lokaal de Ruyter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lokaal de Ruyter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lokaal de Ruyter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lokaal de Ruyter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lokaal de Ruyter

Bezoekers bekeken ook