De Industrie

De Industrie is een Restaurant gelegen aan Weurtseweg 105 in Nijmegen.

Meer informatie over De Industrie in Nijmegen

In het opkomende Nieuw-West is een nieuwe thuishaven gevestigd genaamd De Industrie. Het is een warme ontmoetingsplek waar eten, drinken en ontmoeten samenkomen. Het menu biedt voor ieder wat wils, met aandacht voor elk type eter. Er worden zowel koude gerechten als warme gerechten geserveerd, evenals broodjes en salades. De Industrie is een uitvalsbasis voor jong en oud en organiseert regelmatig evenementen, zoals pubquizzen en optredens. Daarnaast is er een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven om op de hoogte te blijven van seizoensgebonden menu's, speciale evenementen en exclusieve aanbiedingen. De Industrie is gevestigd aan de Weurtseweg 105 in Nijmegen.

Wil je weten wat De Industrie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Industrie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Industrie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Industrie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Industrie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Industrie

Bezoekers bekeken ook