Proeflokaal Bregje Nijmegen

Proeflokaal Bregje Nijmegen is een Restaurant gelegen aan Plein 1944 128 in Nijmegen.

Meer informatie over Proeflokaal Bregje Nijmegen in Nijmegen

Bij Proeflokaal Bregje in Nijmegen-Centrum kun je gezellig komen eten. Het restaurant is gevestigd aan Plein 1944 128 en is geopend van maandag tot en met zondag, van 12.00 uur tot 21.00 uur (op zondag vanaf 13.00 uur). Je kunt hier reserveren voor lunch, diner, speciale aanvragen en groepen. Daarnaast zijn er ook verschillende events gepland, zoals een proeverij voor 2 en diverse gerechten zoals pulled chicken quesadilla en een oosters trio. Het restaurant heeft faciliteiten zoals een terras en honden zijn toegestaan. Helaas konden we het formulier niet vinden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Proeflokaal Bregje via nijmegen@proeflokaalbregje.nl of 024 303 00 93.

Wil je weten wat Proeflokaal Bregje Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal Bregje Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal Bregje Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal Bregje Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Proeflokaal Bregje Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal Bregje Nijmegen

Bezoekers bekeken ook