Toko Oost

Toko Oost is een Restaurant gelegen aan Koolemans Beynenstraat 98 in Nijmegen.

Meer informatie over Toko Oost in Nijmegen

Bij Toko Oost kun je dagelijks een versbereide maaltijd komen halen of ter plekke komen eten. Je kunt je bestelling doorgeven en je maaltijd staat dezelfde avond klaar. Het menu biedt veel variatie, met elke dag de keuze uit twee warme gerechten, een koude salade, soep, quiche, bijgerechten en/of een nagerecht. Het eten is vooral vegetarisch, maar soms ook vegan of met een stukje vlees of vis. Noortje, de eigenaar van Toko Oost, zorgt ervoor dat er veel groenten en sausjes worden gebruikt. Kom gezellig langs bij Toko Oost en maak kennis met het lekkere en gezonde eten.

Wil je weten wat Toko Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Toko Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko Oost

Bezoekers bekeken ook