Ninety

Ninety is een Restaurant gelegen aan Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen.

Meer informatie over Ninety in Nijmegen

Restaurant Ninety biedt een privélounge en bar met een eigen terras voor groepen tot 150 personen. Deze sfeervolle locatie is perfect voor besloten groepsdiners, familiediners, recepties, jubilea en bedrijfspresentaties. Daarnaast biedt het restaurant ook mogelijkheden voor high tea. Voor meer informatie over deze diensten kan er contact worden opgenomen via Whatsapp of e-mail. Sanadome exclusief biedt de beste deals en kortingen op de Thermen, alleen voor leden. Daarnaast ontvangen leden ook altijd het laatste nieuws en kunnen ze deelnemen aan maandelijkse winacties. De duurzame initiatieven van Sanadome zijn onder andere de Sanadome Foundation, Stadsbijen, klimaatneutraliteit en het gebruik van streekproducten. Het contactadres van Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen wordt vermeld, samen met de openingstijden, prijzen, cadeaubonnen, vacatures en veelgestelde vragen.

Wil je weten wat Ninety verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ninety of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ninety? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ninety het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Ninety reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ninety

Bezoekers bekeken ook