restaurant de Portier

restaurant de Portier is een Restaurant gelegen aan Van januari t/m april 2023, Kelfkensbos 57, Dommer van Poldersveldtweg 71 in Nijmegen.

Meer informatie over restaurant de Portier in Nijmegen

Portier is een restaurant gelegen aan Kelfkensbos 57 in Nijmegen. Ze zijn geopend voor lunch van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12:00 uur en voor diner van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:30 uur. Op zondag en maandag zijn ze gesloten, maar vanaf 13 november zijn ze ook weer geopend op maandag. Het restaurant serveert zowel lunch als diner, met een lunchmenu vanaf 2 gangen en een diner menu vanaf 4 gangen. Er is ook een vegetarische variant beschikbaar en ze houden rekening met dieetwensen en allergieën. Portier houdt van wijn en biedt een selectie van Oostenrijkse wijnen en andere frisse en eerlijke wijnen aan. Het restaurant streeft ernaar om gasten in de watten te leggen met een informele bediening, goede akoestiek, uitgebreid advies over wijn en spijs, comfortabele stoelen en spannende gerechten. Het restaurant is recent gerenoveerd en er is parkeergelegenheid beschikbaar in garage Kelfkensbos P3 voor €0,50 per uur na 18:00 uur.

Wil je weten wat restaurant de Portier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van restaurant de Portier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij restaurant de Portier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je restaurant de Portier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar restaurant de Portier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. restaurant de Portier

Bezoekers bekeken ook