Restaurant...bij de buren

Restaurant...bij de buren is een Restaurant gelegen aan Irene Vorrinkstraat 401 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant...bij de buren in Nijmegen

Restaurant...bij de buren op Park Malderborgh in Nijmegen is een gezellige plek waar iedereen welkom is. Niet alleen bewoners van het park, maar ook mensen uit de wijk kunnen hier genieten van een kopje koffie, een hapje eten of afspreken met familie en vrienden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en bij mooi weer kunt u heerlijk op het terras zitten met uitzicht op het water. De dagschotel en lunchgerechten worden bereid met verse producten. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bingo, biljarten, beweegactiviteiten en kookcursussen. Ook is er jaarlijks een groot evenement genaamd FestiviTIJD voor de buren. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 14.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 15.30 uur. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Restaurant...bij de buren.

Wil je weten wat Restaurant...bij de buren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant...bij de buren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant...bij de buren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant...bij de buren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant...bij de buren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant…bij de buren

Bezoekers bekeken ook