Ultimo Restaurant & Wijnbar

Ultimo Restaurant & Wijnbar is een Restaurant gelegen aan Lage Markt 47 in Nijmegen.

Meer informatie over Ultimo Restaurant & Wijnbar in Nijmegen

Bij Ultimo Restaurant & Wijnbar in Nijmegen word je hartelijk ontvangen door eigenaar en chef-kok Pepijn Hoebink. Hij heeft gereisd over de hele wereld op zoek naar inspiratie en laat je nu graag zijn resultaten proeven in zijn eigen restaurant. Het restaurant en de wijnbar hebben geen pretenties, maar bieden gewoon heerlijk eten met fantastische wijnen. Het menu bestaat uit barbecue specialiteiten uit Australië, lichte en complexe Aziatische smaken, homemade stijl uit Amerika en klassieke Europese gerechten, allemaal samengebracht tot één. Het restaurant maakt graag gebruik van Nederlandse producten, bij voorkeur lokaal geproduceerd, en kookt met groenten, Hollands vlees en verse vis uit de Noordzee. Het menu wisselt wekelijks om altijd iets nieuws te kunnen proeven. In de wijnbar kun je genieten van minimaal 25 wijnen per glas en regelmatig wordt er een bijzondere fles geopend om iets unieks te kunnen proeven. De wijnen zijn zorgvuldig gekozen en hebben allemaal een bijzonder verhaal. Het terras van Ultimo, dat bekend staat om zijn hoge waardering in de Nederlandse Terras top 100, is gelegen aan de Waal in Nijmegen en biedt een prachtig uitzicht op voorbijvarende boten en de ondergaande zon. Daar kun je genieten van een goed glas wijn of een avondvullend diner. Het restaurant is geopend van woensdag tot maandag van 17.30 uur tot 23.00 uur en is telefonisch bereikbaar vanaf.

Wil je weten wat Ultimo Restaurant & Wijnbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ultimo Restaurant & Wijnbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ultimo Restaurant & Wijnbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ultimo Restaurant & Wijnbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Ultimo Restaurant & Wijnbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ultimo Restaurant & Wijnbar

Bezoekers bekeken ook