Restaurant Witlof

Restaurant Witlof is een Restaurant gelegen aan Lage Markt 79 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Witlof in Nijmegen

Welkom bij restaurant Witlof! Vanaf 1 september zijn we op zondag, maandag en dinsdag gesloten. Tijdens het diner serveren we alleen een 5-gangen verrassingsmenu. We ontvangen jullie graag tijdens de lunch op zaterdag of het diner. Voor de lunch moet er gereserveerd worden. Voor de zaterdag lunch kan dit telefonisch en voor het diner is het raadzaam om via de website te reserveren. We zijn supertrots dat we in 2023 opnieuw een Bib Gourmand van Michelin hebben ontvangen, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze keuken is klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. We bereiden gerechten zoals langoestines, coquilles, lamsvlees en wild op een verrassende manier. Al ons eten wordt bereid met de beste, verse producten en met liefde en toewijding. We houden zelf ook van eten en laten ons graag inspireren, wat je proeft wanneer je bij Witlof komt eten. Tot binnenkort, with love.

Wil je weten wat Restaurant Witlof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Witlof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Witlof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Witlof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Witlof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Witlof

Bezoekers bekeken ook