GASPÁR bistro

GASPÁR bistro is een Restaurant gelegen aan Kelfkensbos 28 in Nijmegen.

Meer informatie over GASPÁR bistro in Nijmegen

Gaspár bistro is een moderne en toegankelijke bistro waar creativiteit, volle smaken, eenvoud, wijn en vakkennis centraal staan. Ze bieden een eigentijdse menukaart met keuzemogelijkheden voor vlees-, vis- en groenteliefhebbers, die maandelijks wordt vernieuwd. De keuken van Gaspár bistro staat bekend om simpel maar uitdagend eten, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten en met een creatieve bereidingswijze. Ze werken met producten uit het seizoen en het liefst uit de buurt. Aan de bar kun je ook eten en drinken als er geen tafel vrij is. Ze hebben een ruim aanbod aan wijnen, waarvan er altijd vier witte en vier rode wijnen per glas geschonken worden. Daarnaast hebben ze ook een overzichtelijk aanbod aan wijnen die per fles besteld kunnen worden. Het menu bevat onder andere oesters, gemarineerde mosselen, stokbrood, varkensrillette en serranoham. Gaspár bistro is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur en is gevestigd aan Kelfkensbos 2 in Nijmegen. Ze zijn op zoek naar nieuw personeel voor in de bediening en je kunt je motivatie en CV mailen naar info@gaspar-nijmegen.nl of bellen naar 024-7676540.

Wil je weten wat GASPÁR bistro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GASPÁR bistro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GASPÁR bistro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GASPÁR bistro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar GASPÁR bistro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GASPÁR bistro

Bezoekers bekeken ook